خدمات پنچرگیری لاستیک
به آسانی به صدها تعمیرکار جهت پنچرگیری لاستیک خودرو از طریق اپلیکیشن رخش در منطقه خود دسترسی داشته باشید .قیمت و کیفیت خدمات آن ها را مقایسه کنید .آنلاین وقت رزو کنید و تعمیرات خود را به آن ها بسپارید.
تعمیرکار فعال در اپلیکیشن : 116 نفر
قیمت و کیفیت تعمیرکاران ما را مقایسه کنید و مناسب ترین انتخاب را داشته باشید
نصب رایگان اپلیکیشن رخش
1032 کاربر فعال

-
نصب اپلکیشن رخش
به آسانی و با چند کلیک اپلیکیشن رخش را رایگان نصب کنید
-
انتخاب تعمیرگاه
در اپلیکیشن رخش به صد ها تعمیرگاه دسترسی داشته باشید و قیمت و کیفیت آنها را مقایسه کنید
-
رزو آنلاین نوبت تعمیر
آنلاین نوبت تعمیر از تعمیرگاه مدنظر خود رزرو کنید
نصب رایگان اپلیکیشن رخش
1032 کاربر فعال

خدمات پنچرگیری لاستیک خودرو
از جمله اتفاقات شایعی که برای اکثر رانندگان در زمان رانندگی رخ داده، پنچر شدن لاستیک یا تایر خودرو است که سبب شده امنیت سرنشینان ماشین با خطرهای جدی روبرو شود. از اینرو لازم است تا قبل از وقوع هر خطری، علائم مهم آن را شناسایی کنید.خوب است بدانید که پنچرگیری و تعویض لاستیک خودرو امری بسیار ساده و راحت است که تنها باید نکاتی را مورد توجه قرار داد. داشتن یک لاستیک زاپاس مهمترین نکته محسوب میشود. قبل از رانندگی به خصوص برای مسافتهای طولانی حتما لاستیک خودرو خود را بررسی کنید و به هیچ عنوان از آن غفلت نکنید. نکته بعدی خرید و همراه داشتن ابزارهای ضروری و مهم از جمله آچار چرخ، مثلث خطر، جعبه ابزار، دستکش کار، جک و… است. تمامی این وسایل را در جعبه مخصوص در قسمتی از صندوق عقب قرار دهید تا در شرایط اضطراری به راحتی به آنها دسترسی پیدا کنید.
خدمات پنچرگیری لاستیک خودرو باید به ترتیب انجام شود که برخی از لاستیکها تنها خدمات خاصی را شامل میشوند. از معروفترین لاستیکهای ماشینهای امروزی در کشور ایران میتوان لاستیکهای تیوب دار و لاستیکهای تیوبلس را نام برد. در سالهای اخیر لاستیکهای تیوبلس جایگزین لاستیکهای تیوب دار شده و حدود ۸۰ درصد از لاستیکهای موجود در بازار تیوبلس هستند.
هنگامی که لاستیکهای تیوب دار پنجر میشوند، باید در اسرع وقت به آپاراتی مخصوص و تعویض روغنی مراجعه نمایید و از خدمات پنچرگیری سیار استفاده نکنید؛ زیرا از پنچرگیری سیار، کاری ساخته نبوده و به دستگاه حرارت برای پنچرگیری تیوب نیاز است که پس از آن با دستگاه مورد نظر داخل لاستیک قرار داده شود.
از جمله مشکلات لاستیکهای تیوبی آن است که هنگام پنچر شدن و یا گرمای تابستان و سرعت بالا، تیوب ترکیده و در نهایت لاستیک پاره میشود که در آن زمان، ماشین تعادل خود را به طور کامل از دست میدهد و منحرف خواهد شد.
در صورتی گکه در لاستیکهای تیوبلس، هنگامی که لاستیک پنچر میشود، علت آن وارد شدن چیزی داخل لاستیک بوده که سبب سوراخ شدن لاستیک شده است و باعث شده باد لاستیک به تدریج خارج شود و راننده زمان کافی دارد تا ماشین را به کنار جاده منتقل نماید و خودرو را کامل متوقف کند.

زمان نیاز به پنچرگیری ماشین
زمانی که یک خودرو به پنچرگیری نیاز دارد که فشار موجود در تایرها کاهش یابد و در نهایت سبب جدا شدن آنها از رینگ گردد. به صورت کلی میتوان گفت که میانگین عمر تایر ماشین حدود ۹۶ هزار کیلومتر است که در برخی مواقع این میزان به علتهای گوناگونی کم میشود. به عنوان مثال زمانی که شما در هوای خیلی گرم رانندگی کرده و با شدت زیاد اقدام به ترمز گیری میکنید و همچنین در شرایط سخت یا با سرعت زیاد در حال رانندگی هستید، این اتفاق رخ میدهد که نشان دهنده زمان نیاز به پنچرگیری است.
رخش دیتا اولین وب اپلیکیشن تخصصی تعمیرات و نگهداری خودرو دارای ویژگی های اعلام زمان سرویس دوره ای خودرو ، کارشناسی خودرو ، جستجو تعمیرگاه ، رزرو آنلاین تعمیرگاه خودرو برای انواع خدمات ، تعمیرات مکانیک خودرو ، تعمیرات برق خودرو ، تعویض روغنی و آپاراتی ، صافکاری و نقاشی خودرو ، تعمیرات موتور خودرو ، تعمیرات جلوبندی خودرو ، تعمیرات سرسیلندر خودرو ، تعمیرات گیربکس خودرو ، شارژ کولر خودرو ، تعمیرات ضبط خودرو ، تعمیرات لنت خودرو ، پنچرگیری و آپاراتی خودرو ، تعمیرات ایسیو خودرو ، تعمیرات باتری خودرو ، تست دیاگ خودرو و سایر خدمات می باشد.

نشانه پنچری لاستیک ماشین چیست؟
بدون شک پنچر شدن تایر ماشین در زمان رانندگی را میتوان از جمله رویدادهای غیر منتظره دانست که با نشانههای بسیاری همراه است.
مهمترین نشانههای پنچری لاستیک ماشین عبارتاند از؟
انحراف اتومبیل به چپ و راست
در صورتیکه هنگام رانندگی متوجه شدید که ماشین شما با سرعت زیاد به طرف چپ یا راست منحرف میشود، بدانید که نشانه پنچر شدن خودرو شما است. در این شرایط خونسردی خود را حفظ کرده و سپس فرمان اتومبیل را محکم نگه دارید و بسیار آرام ماشین را به کنار جاده هدایت کنید.
سخت شدن رانندگی
در صورتیکه متوجه سفت شدن فرمان خودرو خود و سخت شدن چرخش آن شدید، بدانید که از دیگر علائم پنچر شدن اتومبیل شما است که در این شرایط باید به صورت دقیق، ماشین خود را کنترل و به طرف خاکی جاده هدایت نمایید.
لغزیدن خودرو به چپ و راست
احتمال دارد که پس از پنچر شدن، باد لاستیک خودرو کم کم خالی شود که نتیجه آن ایجاد لغزش خودرو است و بهترین اقدام منتقل کردن خودرو در وقت مناسب به کنار جاده است.
ایجاد لرزش در لاستیک
از دیگر نشانههای مهم پنچری خودرو، لرزیدن لاستیک است که از جمله عمومیترین نشانهها به شمار میرود. با لرزش در لاستیکها، فرمان خودرو نیز کمی دچار انحراف شده و تکان میخورد که با محکم گرفتن آن میتوان خودرو را بهتر کنترل کرد.

جلوگیری از پنچری لاستیک خودرو
انجام برخی از کارها مانع از پنچر شدن لاستیک میشوند. امروزه تست و بررسیهای مختلفی جهت جلوگیری از پنچر شدن لاستیک خودرو مطرح شده است که هر یک از آنها باید هر چند وقت یکبار و به طور منظم مورد بررسی قرار بگیرند.
مهمترین این موارد عبارت است از:
بررسی میزان فشار لاستیک
حتما نسبت به چک کردن میزان فشار هوای داخل لاستیک در اسرع وقت اقدام کنید. تمامی لاستیکها دارای دفترچه راهنما هستند که حتما آن را مطالعه کرده و از میزان فشار هوای مناسب لاستیک اطلاع پیدا کنید. در صورتیکه به دفترچه دسترسی ندارید، میتوانید از یک متخصص راهنمایی لازم را دریافت نمایید. توجه داشته باشید که فشار لاستیک نباید بیش از اندازه زیاد باشد؛ زیرا فشار زیاد سبب شده تا کنترل ماشین سخت شود و همچنین فشار کم نیز سبب شده تا لاستیکها سریعتر از حد انتظار دچار ساییدگی شوند.
همراه داشتن لاستیک زاپاس
قبل از سفر، علاوهبر چک کردن لاستیکهای خودرو، باید لاستیک زاپاس را نیز بررسی کنید؛ چراکه ممکن است ماشین دچار پنچری شود که از این رو باید از سالم بودن آن مطمئن باشید.
توجه به پارگی و پوسیدگی تایر
از دیگر اقداماتی که میتوان جهت جلوگیری از پنچری انجام داد، بررسی کردن لاستیک است که بفهمید کدام بخش آن دچار پارگی و پوسیدگی شده است. به مرور زمان، به علتهای گوناگونی از جمله عدم رانندگی صحیح، وجود مشکلات بسیار در جادههای شهری و… لاستیکها دچار پوسیدگی و پارگیهای شدیدی میشوند.
ترمزها
نوع ترمز و لنت ترمزها نیز تاثیر قابل توجهی بر عمر مفید لاستیکها دارند. در صورتیکه ترمز کارکرد درستی از خود نشان ندهد، سبب پنچری لاستیکها میشود که باید حتما لنت ترمز و ترمزها را مورد بررسی قرار داد.
استفاده مساوی از لاستیکها
بسیاری از افراد بر این باور هستند که تمامی لاستیکها به یک اندازه فعالیت میکنند در صورتیکه اینگونه نیست. احتمال آنکه قسمتی از ماشین مقدار فشار بیشتری به یک لاستیک وارد کند، وجود دارد که از اینرو بهتر است هر ۱۰ الی ۱۵ هزار کیلومتر حتما لاستیکها را یکبار چرخانده و هر یک را در یک نقطه دیگر قرار دهید.
دور شدن از خطر
شما باید تمام تلاش خود را جهت دوری از رانندگی در جادهها و مکانهای پرخطر انجام دهید. همچنین از ساختمانهایی که در حال ساخت هستند نیز دوری کنید؛ زیرا مسیرهای موجود در این مکانها احتمال پنچر شدن لاستیک خودرو شما را افزایش میدهند.
بار کافی و مجاز
در صورتیکه لاستیکهای خودرو شما، نمیتوانند فشار زیادی را تحمل کنند، از قرار دادن وسایل و سرنشینان زیاد در خودرو جلوگیری کنید و مانع از فشار زیاد به آن شوید؛ زیرا سنگین شدن بار خودرو از دلایل رایج و مهم در پنچر شدن است.
علاوهبر موارد ذکر شده، جهت جلوگیری از پنچر شدن لاستیکها، باید به نحوه رانندگی خود نیز بسیار دقت کنید و تمامی نکات ایمنی را مورد توجه قرار دهید و رعایت نمایید.

پنچرگیری لاستیک خودرو خود را به چه کسی بسپاریم؟
پنچرگیری لاستیک خودرو امری ساده و راحت است که خود شما با داشتن اطلاعات و دانش کافی به راحتی میتوانید در کمترین زمان پنچری لاستیک خودرو خود را برطرف نمایید. اما در صورتیکه از هیچ دانش وتجربهای در این مسیر برخوردار نیستید، حتما در صورت پنچری و دیگر مشکلات مربوط به آن به آپاراتیهای معتبر که افراد متخصص در آن مشغول به کار هستند، مراجعه نمایید.

ویژگیهای لاستیک مناسب چیست؟
خوب است بدانید که تعداد زیادی از کارشناسان فعال در صنعت خودرو، بر این باور بوده که لاستیک ماشین از مهمترین بخشهای خودرو محسوب میشود که بر سلامت و کیفیت رانندگی فرد تاثیر مستقیمی دارد.
مهمترین ویژگیهای لاستیک مناسب عبارت است از:
عمر مفید آج لاستیک
از اصلیترین نکاتی که در زمان خرید لاستیکها باید مورد توجه خریداران قرار بگیرد، عمر آج لاستیک است. بدانید که عمر آج هر تایری در اصل با عنوان سایش آج (Tread Wear) روی دیواره لاستیک نوشته شده و معمولا شامل اعدادی بین ۱۰۰ تا ۵۰۰ است. به هر اندازه که مقدار عدد نوشته شده بیشتر باشد، عمر آج نیز بیشتر خواهد بود.
توجه به تاریخ تولید
از دیگر ویژگیهای یک لاستیک مناسب طولانی بودن تاریخ انقضاء و حک شدن تاریخ تولید بر روی آن است. عمر مفید در لاستیکهای مکسس حدودا ۶ سال است که شرکت سازنده این تایر، ۵ سال گارانتی را برای محصولات خود در نظر گرفته است. برای پیدا کردن تاریخ تولید بر روی لاستیک، به دیواره آن دقت کنید که عدد چهار رقمی را خواهید دید که در اصل نشان دهنده هفته و سال میلادی است. دو عدد اول تعداد هفته و دو عدد دیگر سال تولید را نشان میدهند.
اندازه استاندارد لاستیک
لاستیکهای هر خودرو از جهت اندازه با یکدیگر برابر نبوده و هر ماشین از لاستیک با سایز خاصی استفاده میکند. اما نکته مهم استاندارد بودن لاستیکها متناسب با خودرو مورد نظر است که از ویژگیهای مهم این محصول محسوب میشود.
میزان مقاومت حرارتی
از جمله مواردی که در عمر لاستیکها تاثیر قابل توجهی دارد، مقاومت حرارتی است که اغلب با حروف لاتین تعیین میشود. میزان مقاومت حرارتی لاستیکها از بیشترین تا کمترین درجه تنها با حروف A-B-C مشخص میشوند. خوب است بدانید که تایرهای مکسس از بیشترین استاندارد مقاومت حرارتی برخوردار هستند.
میزان چسبندگی
از جمله ویژگیهای یک لاستیک خوب و عالی، قدرت چسبندگی زیاد آن در جادههای برفی و خیس است. در اصل دارا بودن چسبندگی زیاد برای یک خودرو به معنای آن است که این لاستیکها، خودرو مورد نظر را در جادههای برفی و خیس، در مسافتهای کوتاهتری نسبت به تایرها با چسبندگی کمتر، متوقف میکنند. همانطور که گفته شد لاستیکهای مکسس با دارا بودن شاخص AA و A از بیشترین استاندارد برخوردار هستند.
بررسی مراحل پنچرگیری ماشین
برای پنچرگیری ماشین ابتدا خودرو را در مکان امن پارک کنید و مثلثهای خطر را در پشت ماشین خود قرار دهید تا سایر رانندگان از وجود مشکل مطلع شوند و با احتیاط کامل عبور نمایند. سپس باید با کمک ابزارهای مناسب، قالپاق را جدا کنید و جک را در یک نقطه استاندارد و عالی قرار دهید. در صورتی که از جک دستی استفاده میکنید، پس از قرار دادن در نقطه مناسب، آن را بپیچانید تا خودرو به اندازه نیاز بالا برود.
در صورتیکه از جک هیدرولیکی استفاده مینمایید، باید اهرم را به آرامی بالا و پایین ببرید تا ماشین بالا برود. استفاده از جک هیدرولیکی سبب افزایش سرعت عمل بیشتر شما در انجام کارها میشود. سپس با کمک آچار چرخ فابریک ماشین، تمامی پیچ و مهرههای چرخ را در جهت خلاف عقربههای ساعت شل کنید.
باید چک را به اندازهای بالا ببرید که لاستیک پنچر شده از سطح زمین جدا شود و فاصله بگیرد. پس از آن پیچ و مهرههای شل شده را باز کنید. در مرحله بعد میبایست لاستیک پنچر شده را از چرخ با سرعت کم جدا کرده و سپس لاستیک زاپاس را با لاستیک پنچر شده جایگزین نمایید و پیچها را روی آن قرار دهید و با کمک دست تا حدودی سفت کنید. ماشین را به آرامی با استفاده از جک پایین آورده و با کمک آچار چرخ پیچ و مهرهها را کامل سفت کنید. در پایان ابزارهای مخصوص پنچرگیری را در جای مناسب قرار دهید و حتما در اسرع وقت لاستیک پنچر شده را به تعمیرگاه ببرید و همچنین میتوانید جهت خرید لاستیک تازه اقدام نمایید.